9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Abus - Bordo Ecolution 6000/90
Bordo Ecolution 6000/90
Ez a termék már nem elérhető!
Megfelelő védelem közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acélrudak. Az acélrudak borítása szintetikus és természetben lebomló természetes anyagok keverékéből áll. Teljesen újrahasznosítható.
"Made in Germany", ezáltal a CO2 kibocsátás csökken. Öko-tex jóváhagyás a lakatfej textil borítására. Az összekapcsolt acéllap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé.
Az acélrudak és a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készülnek. Az acéllapok különleges szegecsekkel kapcsolódnak össze.
Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyen szállítható a praktikus felfogatónak köszönhetően.
Rugalmas tépőzárral, amely nem csúszkál. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyitható verzióban. Azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal.
A lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. Ezt a lakatot kifejezetten a környezettudatos kerékpározóknak fejlesztették ki.

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.