9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - SPEEDtime
SPEEDtime
Ez a termék már nem elérhető!
-Méret: 55-61 cm = Uni
#NÉV?
A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és mindemellett eszméletlenül biztonságossá.
Fekete, fehér és szürke szín. A MyStyle egyedi, egyben a biztonságot is fokozó cserélhető, fényvisszaverő dekorcsíkja: piros színű.
-MyStyle kompatibilitás. A színes, 360 fokban látható fényvisszaverő zsinórdíszítések fokozzák a passzív biztonságot szürkületben vagy este. MyStyle kiegészítő a szivárvány színeiben kapható! Ára: 2.997 Ft.
-Adaptive Aerodynamic technológia. Lényege, hogy szakít a régebbi időfutamsisakok hagyományaival, amelyek hosszú hátsó nyúlványukkal csakis akkor biztosítanak kisebb légellenállást, ha a fej folyamatosan mind függőleges, mind vízszintes síkon egy bizonyos
-CASCO-Loc rögzítőrendszer. 3 pontos biztonsági zsinór és a Drop Lock oldó szerkezet gyors és könnyű kezelhetőséget biztosít. A sisak levétele nélkül állíthatjuk a pánt feszességét, ami rendkívül praktikus! Elegáns és hatékony, csak egy rántás és már oldo
-A legmodernebDisc Fit Vario állítórendszer, mely maximalizálja a komfortot. A kerület mellett ezzel a megoldással már a magasságot is könnyűdén beállíthatja, így példátlan kényelmet biztosít viselőjének.
Monocoque Ultra. Az innovatív megoldású sisakok külső héja külön szegmensekből áll, melyeket rozsdamentes acél szegecsek fognak össze. Így garantált a legmagasabb szintű védelem!

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.